Lesbrief en Spreekbeurt

Lesbrief

Via de mooie lesbrief maken kinderen kennis met het boek De Geheime Schuilplaats en het thema Vrijheid en komen zo bijvoorbeeld meer te weten over de luchtoorlog in WO2 en het vliegeniersmuseum Sky of Hope in Vuren. Wist je dat deze lesbrief gratis te downloaden is? nl_nl_1_Opmaak lesbrief nw.pdf (myonlinestore.eu)

Wil je me op school uitnodigen? Dat kan. Veel scholen vinden het bijzonder dat ik dan verschillende soorten boeken meeneem voor de schoolbieb. Maar zeg nu zelf, een goede schoolbieb is toch super belangrijk voor leesplezier? En dat wil ik graag bevorderen. Je kunt me uitnodigen via de schrijverscentrale of via het contactformulier.

Spreekbeurt

Heb je een spreekbeurt of boekpresentatie over een boek van mij? Goed idee! Laat het me weten en ik mail je leuke informatie om te printen en uit te delen in de klas (annettevanderplas@hetnet.nl). En natuurlijk duim ik voor je op de dag van je spreekbeurt.

Alvast HEEL VEEL succes!

Fleur maakte een mooie powerpoint voor haar boekpresentatie met deze foto erbij en liet alle kinderen geheimschrift ontcijferen. Het ging top!
Dante maakte samen met zijn zus Lene de cover van De Geheime Schuilplaats na voor zijn boekpresentatie. Wat een leuk idee en net echt toch?